Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha TJ Janová
442 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Liying speelt de bal door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rosero onderschept slim de pass. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet speelt de bal door. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Wojtczak geeft een hoge lob. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:1

26e minuut.
Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Quiñones rent richting de bal. Quiñones geeft een lange en hoge pass. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel. Omerdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Liying passt de bal met de wreef. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm speelt de bal door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Liying met een snelle inworp. Ehm is nu in balbezit. Wójcicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wójcicki krijgt een gele kaart. Ehm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehm wilt de vrije trap nemen. Damek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 82%, TJ Janová 18%.
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:1

53e minuut.
Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehm speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:2

55e minuut.
Cornelio met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Amatriain geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. Omerdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:3

74e minuut.
Melgarejo kopt de bal weg. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal met de wreef. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:4

76e minuut.
Ehm onderschept slim de pass. Ehm passt de bal zonder na te denken. Nawałka rent richting de bal. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:5

77e minuut.
Čađo passt de bal zonder na te denken. Cisowski probeert de bal aan de voet te houden. Benard rent richting de bal. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Damek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:6

84e minuut.
Amatriain probeert naar een medespeler te passen. Liying is nu in balbezit. Liying met een sublieme pass. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel. Damek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal met de wreef. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Liying rent richting de bal. Liying passt de bal met de wreef. Mindonnet speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 74%, TJ Janová 26%.
FK Cannibals Praha - TJ Janová 0:6