Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová FK Cannibals Praha
532 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 34.5
solide Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Mindonnet onderschept slim de pass. Rosero is nu in balbezit. Mindonnet speelt de bal door. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ehm met een snelle inworp. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet geeft een lange en hoge pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rosero rent richting de bal. Mindonnet onderschept slim de pass. Mindonnet probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Ehm de bal onder controle te krijgen. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nawałka rent richting de bal. Nawałka met een sublieme pass. Daar is Quiñones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Melgarejo kopt de bal weg. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones onderschept slim de pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Liying passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Rosero rent richting de bal. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Melgarejo met een sublieme pass. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FK Cannibals Praha 1:0

29e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. Čađo kopt de bal weg. Liying probeert naar een medespeler te passen. Ehm probeert de bal met de borst te controleren. Ehm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ehm onderschept slim de pass. Ehm passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Nawałka de bal onder controle te krijgen. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FK Cannibals Praha 2:0

44e minuut.
Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FK Cannibals Praha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 23%, FK Cannibals Praha 77%.
TJ Janová - FK Cannibals Praha 3:0

48e minuut.
Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Damek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Melgarejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka geeft de bal voor. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Jandrić kopt de bal weg. Klungelig pakt Melgarejo de bal. Mindonnet speelt de bal door. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Amatriain rent richting de bal. Amatriain passt de bal in één keer door. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm onderschept slim de pass. Ehm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cornelio met de inworp. Nawałka rent richting de bal. Nawałka passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FK Cannibals Praha 4:0

76e minuut.
Melgarejo met een snelle inworp. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal met de wreef. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 24%, FK Cannibals Praha 76%.
TJ Janová - FK Cannibals Praha 4:0