Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec Ostrované
Jedeme! Tactiek Ostrov1
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


5e minuut.
Ottone passt de bal in één keer door. Jung rent richting de bal. Garbo rent richting de bal. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tallevi met een snelle inworp. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho geeft een hoge lob. Dundua maakt een snoekduik en kopt de bal. Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Ostrované 1:0

8e minuut.
Katevas heeft problemen om de bal te vangen. Katevas probeert naar een medespeler te passen. Tallevi geeft een hoge lob. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Alterman onderschept slim de pass. Dundua is nu in balbezit. Dundua geeft een hoge lob. Daar is Dicandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicandia schiet op doel. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ursu geeft een hoge lob. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi rent richting de bal. Tallevi geeft de bal voor. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tallevi met de inworp. Gaguinho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 35%, Ostrované 65%.
Howedas Sedlec - Ostrované 1:0

52e minuut.
Tallevi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gaguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaguinho passt de bal met de wreef. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Majchrowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alterman met een snelle inworp. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tallevi rent richting de bal. Tallevi geeft een lange en hoge pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallevi is nu in balbezit. Tallevi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho speelt de bal door. Dundua rent richting de bal. Dundua schiet op doel. Gorszkow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Ostrované 2:0

65e minuut.
Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Krak probeert de bal met de borst te controleren. Dundua is nu in balbezit. Dundua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Ostrované 3:0

80e minuut.
Panaite kopt de bal weg. Tallevi rent richting de bal. Tallevi met een sublieme pass. Alterman is nu in balbezit. Alterman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 18%, Ostrované 82%.
Howedas Sedlec - Ostrované 3:0