Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrované Howedas Sedlec
Ostrov1 Tactiek BUS
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 43.1
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Montes de Oca begaat een overtreding. Feraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaguinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dicandia maakt een snoekduik en kopt de bal. Valanský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:1

6e minuut.
Labancz rent richting de bal. Labancz geeft de bal voor. Cyrzan kopt de bal weg. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Labancz met de inworp. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia probeert naar een medespeler te passen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Feraru speelt de bal door. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia passt de bal zonder na te denken. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Labancz speelt de bal door. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Dicandia rent richting de bal. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Valanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru speelt de bal door. Dicandia rent richting de bal. Dicandia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Labancz is nu in balbezit. Labancz passt de bal zonder na te denken. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel. Valanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:2

22e minuut.
Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi passt de bal met de wreef. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia schiet op doel. Valanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:3

25e minuut.
Cyrzan passt de bal in één keer door. Dicandia heeft problemen om de bal te vangen. Feraru probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feraru probeert naar een medespeler te passen. Dicandia rent richting de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Labancz rent richting de bal. Labancz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montes de Oca de bal. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tallevi rent richting de bal. Jung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tallevi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tallevi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cyrzan maakt een snoekduik en kopt de bal. Valanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 78%, Howedas Sedlec 22%.
Ostrované - Howedas Sedlec 0:3

48e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Feraru passt de bal in één keer door. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Valanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:4

50e minuut.
Labancz schiet op doel. Guerrieri kopt de bal weg. Feraru probeert de bal aan de voet te houden. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Majchrowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sacko de bal. Cingl speelt de bal door. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:5

56e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Pîrvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvulescu geeft een lange en hoge pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dicandia geeft een hoge lob. Guerrieri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tallevi neemt de hoekschop. Dicandia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tallevi met een snelle inworp. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal in één keer door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Labancz passt de bal met de wreef. Daar is Dicandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes de Oca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dicandia raakt geblesseerd tijdens het duel. Cyrzan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:6

67e minuut.
Labancz kopt de bal weg. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Feraru speelt de bal door. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi passt de bal in één keer door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Labancz heeft problemen om de bal te vangen. Labancz geeft de bal voor. Cyrzan kopt de bal weg. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Guerrieri is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan met een sublieme pass. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - Howedas Sedlec 0:7

80e minuut.
Dicandia rent richting de bal. Dicandia speelt de bal door. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Cyrzan schiet op doel. Montes de Oca probeert de bal aan de voet te houden. Valanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Montes de Oca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labancz met een snelle inworp. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Feraru is nu in balbezit. Feraru speelt de bal door. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cyrzan passt de bal met de wreef. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz passt de bal in één keer door. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Valanský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 85%, Howedas Sedlec 15%.
Ostrované - Howedas Sedlec 0:7