Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London AK Bílina
vepředu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 26.7
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Siemaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Méhész de bal. Méhész schiet op doel. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Domuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klampfer met een sublieme pass. Siemaszko geeft de bal voor. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant passt de bal met de wreef. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Méhész springt en kopt de bal. Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hillar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siemaszko met de inworp. Klampfer rent richting de bal. Klampfer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ptáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer onderschept slim de pass. Klampfer probeert naar een medespeler te passen. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. Kvaček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Harant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft een hoge lob. Méhész springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 1:0

24e minuut.
Harant verovert de bal door een tackle van achteren. Harant met een sublieme pass. Klampfer met een sublieme pass. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 2:0

26e minuut.
Siemaszko kopt de bal weg. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer passt de bal in één keer door. Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Méhész schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Kříha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělan is nu in balbezit. Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ... Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harant kopt de bal weg. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas met een sublieme pass. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bělan rent richting de bal. Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 3:0

33e minuut.
Siemaszko kopt de bal weg. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer passt de bal zonder na te denken. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klampfer passt de bal met de wreef. Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 4:0

37e minuut.
Bergner speelt de bal door. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Harant is nu in balbezit. Dobiáš onderschept slim de pass. Ntaoukas geeft de bal voor. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. Kvaček bokst de bal weg.

42e minuut.
Klampfer draait met de bal, schiet en ... Hillar probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siemaszko zal de hoekschop nemen. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Avinou met een sublieme pass. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 11%, AK Bílina 89%.
FC Arsenal London - AK Bílina 4:0

47e minuut.
Daar is Avinou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avinou geeft een hoge lob. Hillar kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siemaszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kvaček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 5:0

51e minuut.
Bělan is nu in balbezit. Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Klampfer de bal. Klampfer passt de bal zonder na te denken. Siemaszko geeft de bal voor. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bergner kopt de bal weg. Harant rent richting de bal. Harant probeert naar een medespeler te passen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Kvaček bokst de bal weg. Kříha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kříha passt de bal met de wreef. Bicek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Harant probeert naar een medespeler te passen. Klampfer probeert naar een medespeler te passen. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko geeft de bal voor. Hillar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bělan verovert de bal door een tackle van achteren. Bělan geeft de bal voor. Klungelig pakt Showman de bal. Showman geeft een lange en hoge pass. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen. Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zatorski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bicek de bal. Ntaoukas is nu in balbezit. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Siemaszko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barek de bal onder controle te krijgen. Hillar rent richting de bal. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko speelt de bal door. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Hillar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 7:0

72e minuut.
Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas geeft de bal voor. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... Kvaček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Showman speelt de bal door. Klungelig pakt Avinou de bal. Avinou geeft de bal voor. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. Kvaček bokst de bal weg.

87e minuut.
Hillar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siemaszko met een snelle inworp. Klampfer met een sublieme pass. Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - AK Bílina 8:0

89e minuut.
Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hillar de bal. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 28%, AK Bílina 72%.
FC Arsenal London - AK Bílina 8:0