Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška FK Cannibals Praha
baf Tactiek 442
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 32.3
good Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Keihäs met een snelle inworp. Costache met een sublieme pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keihäs met een snelle inworp. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakáč met een sublieme pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Damjanov probeert de bal met de borst te controleren. Damjanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Costache passt de bal zonder na te denken. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Damek bokst de bal weg.

21e minuut.
Kwast geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keihäs neemt de hoekschop. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ayuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuyang geeft de bal voor. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FK Cannibals Praha 1:0

31e minuut.
Wójcicki geeft een lange en hoge pass. Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski geeft een hoge lob. Winterstein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache passt de bal in één keer door. Wyrwa is nu in balbezit. Damjanov rent richting de bal. Damjanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Keihäs rent richting de bal. Rosero onderschept slim de pass. Hakáč begaat een overtreding. Hakáč krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski geeft een hoge lob. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klausinger geeft een lange en hoge pass. Damjanov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wyrwa de bal onder controle te krijgen. Wyrwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 30%, FK Cannibals Praha 70%.
FC Baška - FK Cannibals Praha 1:0

46e minuut.
Balko komt het veld opgelopen. Šulović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čađo. Damjanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hakáč zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FK Cannibals Praha 2:0

49e minuut.
Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayuyang rent richting de bal. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FK Cannibals Praha 3:0

55e minuut.
Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakáč geeft de bal voor. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Damek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FK Cannibals Praha 4:0

67e minuut.
Costache geeft een lange en hoge pass. Kwast probeert de bal met de borst te controleren. Damjanov is nu in balbezit. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko schiet op doel. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Šulović geeft de bal voor. Ayuyang kopt de bal weg. Costache met een sublieme pass. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hakáč rent richting de bal. Hakáč geeft de bal voor. Kwast rent richting de bal. Balko onderschept slim de pass. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šulović met de inworp. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Damek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hakáč speelt de bal door. Costache speelt de bal door. Balko is nu in balbezit. Balko draait met de bal, schiet en ... Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FK Cannibals Praha 5:0

84e minuut.
Rosero onderschept slim de pass. Balko onderschept slim de pass. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko verovert de bal door een tackle van achteren. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Šulović rent richting de bal. Šulović passt de bal zonder na te denken. Klausinger rent richting de bal. Winterstein verovert de bal door een tackle van achteren. Winterstein schiet op doel. Chiriţă bokst de bal weg.

88e minuut.
Cisowski probeert de bal aan de voet te houden. Costache rent richting de bal. Šulović speelt de bal door. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 27%, FK Cannibals Praha 73%.
FC Baška - FK Cannibals Praha 5:0