Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina FC Baška
Normal Tactiek baf
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
27.1 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Dymáček geeft een lange en hoge pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Velling probeert naar een medespeler te passen. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doru rent richting de bal. Doru passt de bal met de wreef. Velling rent richting de bal. Velling haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kříha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Baška 0:1

22e minuut.
Kříha rent richting de bal. Doru onderschept slim de pass. Doru speelt de bal door. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hakáč met een snelle inworp. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache passt de bal zonder na te denken. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šumský heeft problemen om de bal te vangen. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski speelt de bal door. Velling is nu in balbezit. Velling draait met de bal, schiet en ... Kvaček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hillar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costache met de inworp. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru draait met de bal, schiet en ... Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kříha heeft problemen om de bal te vangen. Velling rent richting de bal. Velling draait met de bal, schiet en ... Kvaček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 65%, FC Baška 35%.
AK Bílina - FC Baška 0:1

66e minuut.
Velling controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ptáček neemt vlug de vrije trap. Šumský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakáč onderschept slim de pass. Hakáč geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Loczkowski met een sublieme pass. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling passt de bal zonder na te denken. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 64%, FC Baška 36%.
AK Bílina - FC Baška 0:1