Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha FC Arsenal London
442 Tactiek vepředu
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 53.8
matig Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Klampfer de bal. Klampfer geeft een hoge lob. Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:1

4e minuut.
Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Avinou heeft problemen om de bal te vangen. Avinou speelt de bal door. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel. Damek bokst de bal weg.

5e minuut.
Zatorski is nu in balbezit. Zatorski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ayuyang de bal. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. Damek bokst de bal weg.

6e minuut.
Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer passt de bal in één keer door. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Damek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Méhész is nu in balbezit. Kwast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Méhész is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méhész neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Avinou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:2

11e minuut.
Winterstein geeft de bal voor. Cisowski kopt de bal weg. Daar is Quiñones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Domuś geeft een hoge lob. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Damek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:3

23e minuut.
Showman verovert de bal door een tackle van achteren. Showman passt de bal in één keer door. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer geeft de bal voor. Méhész springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wójcicki met een sublieme pass. Showman probeert de bal met de borst te controleren. Showman geeft de bal voor. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:4

27e minuut.
Quiñones is nu in balbezit. Méhész onderschept slim de pass. Klampfer rent richting de bal. Klampfer haalt uit met een fantastische trap. Ayuyang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Damek met een sublieme pass. Domuś heeft problemen om de bal te vangen. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer haalt uit met een fantastische trap. Damek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Siemaszko passt de bal met de wreef. Winterstein is nu in balbezit. Showman is nu in balbezit. Showman geeft een lange en hoge pass. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Čađo rent richting de bal. Čađo speelt de bal door. Daar is Winterstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Wójcicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avinou geeft een hoge lob. Benard probeert de bal met de borst te controleren. Méhész onderschept slim de pass. Méhész schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Damek trapt de bal weg. Harant kopt de bal weg. Kwast heeft problemen om de bal te vangen. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... Damek bokst de bal weg. Ayuyang kopt de bal weg. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siemaszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ntaoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klampfer kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwast de bal. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Damek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 71%, FC Arsenal London 29%.
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:5

47e minuut.
Quiñones met een sublieme pass. Harant speelt de bal door. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer geeft een hoge lob. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zatorski speelt de bal door. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Klampfer rent richting de bal. Klampfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klampfer geeft een lange en hoge pass. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:6

59e minuut.
Benard kan de bal niet met de borst controleren. Siemaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko geeft een hoge lob. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:7

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Damek niet meer kan verder spelen. Málek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Showman geeft de bal voor. Méhész probeert de bal aan de voet te houden. Quiñones rent richting de bal. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:8

61e minuut.
Winterstein speelt de bal door. Čađo heeft problemen om de bal te vangen. Rosero is nu in balbezit. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer speelt de bal door. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Málek met een harde bal richting middenveld. Rosero kopt de bal weg. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko geeft een hoge lob. Méhész rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:9

74e minuut.
Siemaszko met een sublieme pass. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer speelt de bal door. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... Málek bokst de bal weg.

76e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas met een sublieme pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Málek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:10

86e minuut.
Siemaszko speelt de bal door. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft een hoge lob. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész passt de bal zonder na te denken. Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Klampfer rent richting de bal. Klampfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 77%, FC Arsenal London 23%.
FK Cannibals Praha - FC Arsenal London 0:11