Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London FK Cannibals Praha
vepředu Tactiek 442
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
44 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 29.7
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Ntaoukas passt de bal met de wreef. Avinou heeft problemen om de bal te vangen. Avinou probeert naar een medespeler te passen. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 1:0

2e minuut.
Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou geeft de bal voor. Klampfer kopt de bal weg. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 2:0

4e minuut.
Klampfer rent richting de bal. Klampfer passt de bal in één keer door. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Málek bokst de bal weg.

4e minuut.
Ayuyang geeft een lange en hoge pass. Harant kopt de bal weg. Ayuyang heeft problemen om de bal te vangen. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 3:0

7e minuut.
Málek met een sublieme pass. Harant kopt de bal weg. Ntaoukas met een sublieme pass. Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Méhész draait met de bal, schiet en ... Málek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 4:0

9e minuut.
Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero speelt de bal door. Quiñones rent richting de bal. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 5:0

10e minuut.
Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Avinou is nu in balbezit. Avinou geeft de bal voor. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ntaoukas speelt de bal door. Klampfer rent richting de bal. Klampfer met een sublieme pass. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Málek probeert naar een medespeler te passen. Klampfer met een sublieme pass. Siemaszko heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszko geeft een hoge lob. Méhész springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ayuyang kopt de bal weg. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer geeft de bal voor. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Ntaoukas geeft een hoge lob. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou passt de bal met de wreef. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Méhész de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 6:0

27e minuut.
Quiñones rent richting de bal. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas speelt de bal door. Daar is Méhész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avinou met een sublieme pass. Klampfer rent richting de bal. Klampfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 7:0

29e minuut.
Rosero is nu in balbezit. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész passt de bal in één keer door. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Klampfer rent richting de bal. Klampfer geeft de bal voor. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Málek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wojtczak geeft de bal voor. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer geeft de bal voor. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 8:0

38e minuut.
Zatorski geeft een lange en hoge pass. Wojtczak kopt de bal weg. Klampfer probeert naar een medespeler te passen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Showman rent richting de bal. Showman passt de bal zonder na te denken. Klampfer speelt de bal door. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Méhész schiet op doel. Wójcicki heeft problemen om de bal te vangen. Avinou geeft een lange en hoge pass. Kwast kan de bal niet met de borst controleren. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Showman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtczak is nu in balbezit. Avinou onderschept slim de pass. Avinou geeft een lange en hoge pass. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal. Málek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kwast geeft de bal voor. Klampfer kan de bal niet met de borst controleren. Klampfer geeft een lange en hoge pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Méhész rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siemaszko zal de hoekschop nemen. Méhész is nu in balbezit. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 31%, FK Cannibals Praha 69%.
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 8:0

48e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. Inworp. Siemaszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer geeft een lange en hoge pass. Málek bokst de bal weg. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 9:0

49e minuut.
Cisowski met de inworp. Quiñones geeft een hoge lob. Zatorski kopt de bal weg. Wójcicki geeft de bal voor. Graf von Bentinck und Waldeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant passt de bal in één keer door. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel. Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñones speelt de bal door. Showman geeft een hoge lob. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avinou neemt de hoekschop. Daar is Klampfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Showman speelt de bal door. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer passt de bal met de wreef. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Málek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Avinou rent richting de bal. Ntaoukas speelt de bal door. Ayuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész draait met de bal, schiet en ... Málek bokst de bal weg.

60e minuut.
Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast is nu in balbezit. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Siemaszko geeft de bal voor. Málek probeert naar een medespeler te passen. Harant kopt de bal weg. Daar is Klampfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klampfer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... Málek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Quiñones geeft een lange en hoge pass. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Čađo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Avinou controleert de bal met de borst. Ntaoukas speelt de bal door. Klampfer met een sublieme pass. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. Málek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 10:0

76e minuut.
Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer passt de bal in één keer door. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 11:0

77e minuut.
Rosero probeert naar een medespeler te passen. Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Quiñones probeert naar een medespeler te passen. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Avinou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntaoukas met een sublieme pass. Klampfer rent richting de bal. Klampfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Méhész rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avinou neemt de hoekschop. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 12:0

86e minuut.
Rosero heeft problemen om de bal te vangen. Rosero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benard de bal. Méhész onderschept slim de pass. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 24%, FK Cannibals Praha 76%.
FC Arsenal London - FK Cannibals Praha 12:0