Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová AK Bílina
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 27.3
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Liying is nu in balbezit. Liying probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo speelt de bal door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornelio met de inworp. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ehm is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - AK Bílina 1:0

13e minuut.
Mindonnet met een sublieme pass. Daar is Melgarejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ptáček met een sublieme pass. Bělan met een sublieme pass. Bicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kvaček met een harde bal richting middenveld. Melgarejo kopt de bal weg. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - AK Bílina 2:0

26e minuut.
Mindonnet speelt de bal door. Klungelig pakt Liying de bal. Liying passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nawałka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobiáš. Dobiáš krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Doeltrap. Hillar met een harde bal richting middenveld. Melgarejo kopt de bal weg. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ptáček. Nawałka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mindonnet met een snel genomen vrije trap. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet passt de bal in één keer door. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bicek speelt de bal door. Šumský is nu in balbezit. Met opzet legt Nawałka zijn tegenspeler op de grond. Nawałka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 28%, AK Bílina 72%.
TJ Janová - AK Bílina 2:0

46e minuut.
Zaoral komt het veld opgelopen. Trecate komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hillar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zaoral passt de bal in één keer door. Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jandrić passt de bal zonder na te denken. Zaoral rent richting de bal. Zaoral geeft een hoge lob. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ehm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kříha de bal. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - AK Bílina 3:0

72e minuut.
Kříha kopt de bal weg. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ... Kvaček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet speelt de bal door. Ehm is nu in balbezit. Ehm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kříha de bal onder controle te krijgen. Kvaček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm onderschept slim de pass. Ehm probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Trecate controleert de bal met de borst. Barek is nu in balbezit. Trecate verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 41%, AK Bílina 59%.
TJ Janová - AK Bílina 3:0