Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina TJ Janová
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
weak Passen weak
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Mehica kopt de bal weg. Dobiáš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mindonnet. Mindonnet krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet passt de bal zonder na te denken. Mehica is nu in balbezit. Mehica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - TJ Janová 0:1

17e minuut.
Mindonnet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaoral komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Liying probeert naar een medespeler te passen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kříha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ehm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ehm neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - TJ Janová 0:2

35e minuut.
Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaoral is nu in balbezit. Zaoral probeert naar een medespeler te passen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 69%, TJ Janová 31%.
AK Bílina - TJ Janová 0:2

57e minuut.
Šumský is nu in balbezit. Cornelio verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelio met een sublieme pass. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hillar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melgarejo met een snelle inworp. Mehica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Melgarejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Mehica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bicek kopt de bal weg. Bělan rent richting de bal. Ehm onderschept slim de pass. Mehica is nu in balbezit. Mehica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - TJ Janová 0:3

89e minuut.
Cornelio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo passt de bal in één keer door. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - TJ Janová 0:4

90e minuut.
Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Bělan is nu in balbezit. Ptáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm rent richting de bal. Ehm schiet op doel. Kvaček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 67%, TJ Janová 33%.
AK Bílina - TJ Janová 0:4