Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec FK Cannibals Praha
BUS Tactiek 442
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 30.7
goed Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Rosero de bal. Rosero passt de bal in één keer door. Inworp. Labancz met een snelle inworp. Feraru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ayuyang geeft de bal voor. Tallevi kopt de bal weg. Feraru probeert naar een medespeler te passen. Dicandia rent richting de bal. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 1:0

6e minuut.
Katevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Katevas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtczak met de inworp. Wójcicki geeft een lange en hoge pass. Biegajło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Benard is nu in balbezit. Labancz onderschept slim de pass. Labancz passt de bal zonder na te denken. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Málek bokst de bal weg. Klungelig pakt Kwast de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Dicandia is nu in balbezit. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia onderschept slim de pass. Dicandia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wójcicki is nu in balbezit. Katevas onderschept slim de pass. Katevas geeft de bal voor. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 2:0

18e minuut.
Dicandia speelt de bal door. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal met de wreef. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru met een sublieme pass. Dicandia is nu in balbezit. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Gaguinho speelt de bal door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru probeert naar een medespeler te passen. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Benard geeft een hoge lob. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz passt de bal met de wreef. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia draait met de bal, schiet en ... Málek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tallevi verovert de bal door een tackle van achteren. Tallevi speelt de bal door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Ayuyang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 3:0

31e minuut.
Dicandia onderschept slim de pass. Dicandia speelt de bal door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Málek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gaguinho speelt de bal door. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz passt de bal in één keer door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 4:0

34e minuut.
Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia passt de bal zonder na te denken. Cyrzan rent richting de bal. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Málek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 5:0

44e minuut.
Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal zonder na te denken. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 26%, FK Cannibals Praha 74%.
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 6:0

47e minuut.
Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru passt de bal met de wreef. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tallevi zal de hoekschop nemen. Labancz is nu in balbezit. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Wojtczak passt de bal in één keer door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan geeft een lange en hoge pass. Dicandia rent richting de bal. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 7:0

53e minuut.
Kwast kopt de bal weg. Rosero probeert de bal aan de voet te houden. Feraru speelt de bal door. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 8:0

65e minuut.
Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Dicandia rent richting de bal. Dicandia passt de bal in één keer door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 9:0

71e minuut.
Feraru passt de bal zonder na te denken. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan passt de bal in één keer door. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast is nu in balbezit. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 10:0

89e minuut.
Ayuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuyang met een sublieme pass. Labancz met een sublieme pass. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 18%, FK Cannibals Praha 82%.
Howedas Sedlec - FK Cannibals Praha 10:0