Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha Howedas Sedlec
442 Tactiek BUS
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Ayuyang kopt de bal weg. Tallevi rent richting de bal. Tallevi geeft de bal voor. Ayuyang controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:1

4e minuut.
Labancz met een sublieme pass. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia passt de bal in één keer door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gaguinho passt de bal in één keer door. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi passt de bal met de wreef. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tallevi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz schiet op doel. Málek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:2

13e minuut.
Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Katevas onderschept slim de pass. Katevas probeert naar een medespeler te passen. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:3

14e minuut.
Dicandia verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz is nu in balbezit. Labancz passt de bal in één keer door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Rosero onderschept slim de pass. Tallevi verovert de bal door een tackle van achteren. Tallevi passt de bal in één keer door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kwast is nu in balbezit. Kwast geeft een lange en hoge pass. Labancz probeert naar een medespeler te passen. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cisowski heeft problemen om de bal te vangen. Labancz speelt de bal door. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Málek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ayuyang de bal. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dicandia rent richting de bal. Dicandia passt de bal met de wreef. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Ayuyang probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dicandia rent richting de bal. Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru passt de bal in één keer door. Labancz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 79%, Howedas Sedlec 21%.
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:3

46e minuut.
Cyrzan speelt de bal door. Klungelig pakt Dicandia de bal. Dicandia probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:4

54e minuut.
Tallevi speelt de bal door. Cyrzan is nu in balbezit. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:5

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Ayuyang de bal onder controle te krijgen. Cyrzan rent richting de bal. Rosero maakt een afschuwelijke overtreding. Rosero krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dicandia rent richting de bal. Ayuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:6

67e minuut.
Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbo geeft een lange en hoge pass. Benard heeft problemen om de bal te vangen. Labancz geeft een hoge lob. Cyrzan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco geeft een hoge lob. Wojtczak is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:7

72e minuut.
Dicandia rent richting de bal. Dicandia draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kwast de bal. Dicandia is nu in balbezit. Dicandia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ayuyang geeft een hoge lob. Inworp. Labancz met de inworp. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia draait met de bal, schiet en ... Málek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tallevi met de inworp. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dicandia is nu in balbezit. Ayuyang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dicandia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feraru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:8

90e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Labancz geeft een hoge lob. Ayuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Málek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dicandia rent richting de bal. Dicandia haalt uit met een fantastische trap. Málek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 75%, Howedas Sedlec 25%.
FK Cannibals Praha - Howedas Sedlec 0:9