Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K. Jiskra FC Anunni
442 Tactiek 41212a
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 47.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Beţivu met een snelle inworp. Pacak speelt de bal door. Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:1

9e minuut.
De Simpelaere kopt de bal weg. Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Pacak passt de bal in één keer door. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak met een sublieme pass. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak geeft de bal voor. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:2

20e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alarcón kopt de bal weg. Pacak met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bułka rent richting de bal. Sandu rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panzlaff probeert naar een medespeler te passen. Carvalho Gomes speelt de bal door. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pacak geeft de bal voor. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:3

34e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Egerský rent richting de bal. Egerský met een sublieme pass. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carvalho Gomes met een sublieme pass. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli passt de bal met de wreef. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:4

37e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille begaat een overtreding. Bułka raakt geblesseerd tijdens het duel. Beţivu met een snel genomen vrije trap. Bułka kopt de bal weg. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:5

38e minuut.
Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Echeverría rent richting de bal. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:6

41e minuut.
Sandu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lorsen komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Lorsen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 64%, FC Anunni 36%.
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:6

47e minuut.
Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes speelt de bal door. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Ylänen onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De Simpelaere speelt de bal door. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen is nu in balbezit. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel. Panzlaff bokst de bal weg. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:7

58e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak rent richting de bal. Pacak speelt de bal door. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Beţivu is nu in balbezit. Beţivu speelt de bal door. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 0:8

62e minuut.
Pacak speelt de bal door. Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Bułka speelt de bal door. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Panzlaff trapt de bal weg. Fsadni kopt de bal weg. Beţivu met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lokmanoğlu kopt de bal weg. Daar is Ylänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FC Anunni 1:8

77e minuut.
Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Achille is nu in balbezit. Achille probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viena haalt uit met een fantastische trap. Ruttens bokst de bal weg.

79e minuut.
Fsadni geeft een lange en hoge pass. Bułka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Echeverría ... Strafschop! Bułka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bułka neemt zijn aanloop. Panzlaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Panzlaff met een harde bal richting middenveld. Achille rent richting de bal. Achille geeft de bal voor. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 70%, FC Anunni 30%.
S.K. Jiskra - FC Anunni 1:8