Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mosty 1.FC Planet Express
ja Tactiek Classic 442
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 37.2
redelijk Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Tutumlu passt de bal in één keer door. Sivilia rent richting de bal. Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Marečka rent richting de bal. Marečka schiet op doel. Paal! Neubert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Marečka onderschept slim de pass. Marečka geeft de bal voor. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. Gois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bukowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sivilia rent richting de bal. Caltík probeert naar een medespeler te passen. Sivilia geeft een lange en hoge pass. Onofraş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Ismael trapt de bal weg. Szupin kopt de bal weg. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa schiet op doel. Ismael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok speelt de bal door. Marečka speelt de bal door. Onofraş rent richting de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gois geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szupin de bal. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sivilia met een sublieme pass. Onofraş rent richting de bal. Klungelig pakt Onofraş de bal. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:1

27e minuut.
Onofraş rent richting de bal. Szupin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onofraş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Olive neemt zijn aanloop. Neubert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:2

30e minuut.
Sivilia kopt de bal weg. Szűgyi heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:3

39e minuut.
Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damyanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szupin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa haalt uit met een fantastische trap. Ismael probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 53%, 1.FC Planet Express 47%.
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Onofraş de bal. Olive is nu in balbezit. Olive speelt de bal door. Sivilia rent richting de bal. Sivilia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Sadlok met de inworp. Garcés rent richting de bal. Marečka onderschept slim de pass. Marečka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:4

55e minuut.
Laciok kopt de bal weg. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive passt de bal zonder na te denken. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szupin speelt de bal door. Tutumlu rent richting de bal. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Ismael werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Olive passt de bal in één keer door. Sivilia rent richting de bal. Sivilia passt de bal in één keer door. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Neubert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Neubert trapt de bal weg. Tutumlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sadlok de bal onder controle te krijgen. Marečka rent richting de bal. Hoddle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gois geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivilia met een snelle inworp. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gois geeft een hoge lob. Čihák probeert de bal aan de voet te houden. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 67%, 1.FC Planet Express 33%.
FC Mosty - 1.FC Planet Express 0:4