Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Nekopove Turnov ČECHIE KARLÍN
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Březen verovert de bal door een tackle van achteren. Březen probeert naar een medespeler te passen. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ... Zerovnický probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brdička geeft de bal voor. Gardoň heeft problemen om de bal te vangen. Zoubele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Zoubele rent richting de bal. Dubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kincl ... Strafschop! Kincl krijgt een gele kaart. Dubina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dubina kan niet meer verder spelen. Vojkůvka komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zoubele neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smilek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vojkůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík verovert de bal door een tackle van achteren. Patřík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Patřík rent richting de bal. Patřík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holenďák de bal. Polcar is nu in balbezit. Polcar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mrazík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patřík is nu in balbezit. Patřík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kincl verovert de bal door een tackle van achteren. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík passt de bal in één keer door. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 1:1

22e minuut.
Homole rent richting de bal. Kincl verovert de bal door een tackle van achteren. Kincl geeft de bal voor. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Viktor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardoň is nu in balbezit. Zoubele maakt een afschuwelijke overtreding. Zoubele is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Ryda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryda geeft een hoge lob. Vojkůvka is nu in balbezit. Polcar verovert de bal door een tackle van achteren. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 1:2

44e minuut.
Gardoň kopt de bal weg. Holenďák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vojkůvka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcar rent richting de bal. Polcar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 67%, ČECHIE KARLÍN 33%.
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 1:2

54e minuut.
Mrazík verovert de bal door een tackle van achteren. Mrazík geeft de bal voor. Klungelig pakt Gába de bal. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 2:2

60e minuut.
Turnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnský geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Holenďák de bal onder controle te krijgen. Polcar is nu in balbezit. Polcar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojkůvka rent richting de bal. Patřík geeft de bal voor. Březen rent richting de bal. Březen passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Zerovnický geeft een hoge lob. Ryda is nu in balbezit. Ryda speelt de bal door. Březen is nu in balbezit. Březen geeft een hoge lob. Fuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vojkůvka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrábl komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vltavín geeft een hoge lob. Inworp. Viktor met de inworp. Hrábl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrábl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Homole is nu in balbezit. Homole geeft een hoge lob. Vltavín controleert de bal met de borst. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zerovnický is nu in balbezit. Polcar onderschept slim de pass. Zerovnický rent richting de bal. Polcar verovert de bal door een tackle van achteren. Polcar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 63%, ČECHIE KARLÍN 37%.
FK Nekopove Turnov - ČECHIE KARLÍN 2:3