Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČECHIE KARLÍN FK Nekopove Turnov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 23.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Dubina is nu in balbezit. Dubina geeft een lange en hoge pass. Ryda met een sublieme pass. Klungelig pakt Polcar de bal. Polcar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Březen probeert de bal met de borst te controleren. Mrazík geeft een hoge lob. Turnský kopt de bal weg. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mrazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík onderschept slim de pass. Patřík speelt de bal door. Polcar rent richting de bal. Polcar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kincl rent richting de bal. Kincl passt de bal in één keer door. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp schiet op doel. Hindsberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 0:1

28e minuut.
Kincl bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole verovert de bal door een tackle van achteren. Homole met een sublieme pass. Zoubele rent richting de bal. Zoubele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík met een sublieme pass. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ... Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 1:1

42e minuut.
Gardoň speelt de bal door. Smilek is nu in balbezit. Met opzet legt Turnský zijn tegenspeler op de grond. Turnský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 61%, FK Nekopove Turnov 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 1:1

49e minuut.
Patřík probeert de bal met de borst te controleren. Dubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík onderschept slim de pass. Patřík schiet op doel. Zerovnický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zerovnický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrazík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrazík krijgt een gele kaart. Patřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kincl met een snel genomen vrije trap. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 2:1

63e minuut.
Ryda met de inworp. Březen geeft de bal voor. Dubina is nu in balbezit. Patřík onderschept slim de pass. Patřík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 3:1

72e minuut.
Turnský met een snelle inworp. Patřík rent richting de bal. Patřík geeft een lange en hoge pass. Polcar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík passt de bal zonder na te denken. Mrazík heeft problemen om de bal te vangen. Patřík onderschept slim de pass. Patřík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Polcar is nu in balbezit. Holenďák onderschept slim de pass. Patřík is nu in balbezit. Polcar rent richting de bal. Polcar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Polcar passt de bal met de wreef. Smilek probeert naar een medespeler te passen. Twardzik rent richting de bal. Viktor verovert de bal door een tackle van achteren. Viktor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zerovnický geeft een lange en hoge pass. Inworp. Březen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 40%, FK Nekopove Turnov 60%.
ČECHIE KARLÍN - FK Nekopove Turnov 3:1