Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vítkovice FK Dynamo Vendoli
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Farský is nu in balbezit. Vlach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helcl met een snel genomen vrije trap. Dresler rent richting de bal. Znojemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Znojemský geeft een hoge lob. Géza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Vlček is nu in balbezit. Miškovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlček raakt geblesseerd tijdens het duel. Hnida legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Dynamo Vendoli 1:0

18e minuut.
Rychlý probeert de bal aan de voet te houden. Petrkovský is nu in balbezit. Petrkovský passt de bal zonder na te denken. Vlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček schiet op doel. Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Helcl rent richting de bal. Vlach onderschept slim de pass. Vlach passt de bal met de wreef. Hnida heeft problemen om de bal te vangen. Hnida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miškovský geeft een lange en hoge pass. Broulík kopt de bal weg. Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tošenovský rent richting de bal. Tošenovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vítkovice - FK Dynamo Vendoli 1:1

28e minuut.
Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškovský verovert de bal door een tackle van achteren. Hnida verovert de bal door een tackle van achteren. Hnida schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Rychlý speelt de bal door. Daar is Zadnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnida draait met de bal, schiet en ... Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vlach is nu in balbezit. Vlach geeft een lange en hoge pass. Dovtípil rent richting de bal. Hnida is nu in balbezit. Hnida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 31%, FK Dynamo Vendoli 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vítkovice - FK Dynamo Vendoli 1:1

46e minuut.
Tošenovský passt de bal met de wreef. Knechtl is nu in balbezit. Knechtl passt de bal zonder na te denken. Farský is nu in balbezit. Farský schiet op doel. Géza bokst de bal weg.

53e minuut.
Vlach controleert de bal met de borst. Vlach met een sublieme pass. Hnida heeft problemen om de bal te vangen. Vlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Dynamo Vendoli 2:1

59e minuut.
Vlach rent richting de bal. Vlach passt de bal in één keer door. Vlček rent richting de bal. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zadnica rent richting de bal. Tošenovský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zadnica. Zadnica krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Farský bereikt de bal nog maar net als eerste. Farský geeft de bal voor. Dresler probeert de bal aan de voet te houden. Broulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Broulík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 49%, FK Dynamo Vendoli 51%.
Vítkovice - FK Dynamo Vendoli 2:1