Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express FC Anunni
Classic 442 Tactiek 41212a
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka is nu in balbezit. Bułka geeft een lange en hoge pass. Sandu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
De Simpelaere kopt de bal weg. Sandu rent richting de bal. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ... Ismael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak rent richting de bal. Pacak met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fsadni geeft een hoge lob. Pacak rent richting de bal. Pacak speelt de bal door. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pacak passt de bal met de wreef. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Moya probeert de bal aan de voet te houden. Ismael werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Onofraş probeert de bal aan de voet te houden. Olive rent richting de bal. Olive schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Beţivu met een snelle inworp. Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu geeft de bal voor. Gómez Tuero controleert de bal met de borst. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel. Ismael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fsadni onderschept slim de pass. Fsadni probeert naar een medespeler te passen. Pacak geeft een hoge lob. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Anunni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 48%, FC Anunni 52%.
1.FC Planet Express - FC Anunni 0:1

49e minuut.
Sivilia geeft een lange en hoge pass. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Ismael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fsadni passt de bal met de wreef. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pietreanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čihák met een snelle inworp. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle met een sublieme pass. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Spáčil met een sublieme pass. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive geeft een lange en hoge pass. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel. Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Planet Express - FC Anunni 1:1

72e minuut.
Spáčil verovert de bal door een tackle van achteren. Spáčil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Anunni 2:1

79e minuut.
De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel. Ismael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Beţivu speelt de bal door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fsadni is nu in balbezit. Fsadni passt de bal in één keer door. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Ismael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Planet Express - FC Anunni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 41%, FC Anunni 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Planet Express - FC Anunni 2:2