Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČECHIE KARLÍN Vítkovice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kincl verovert de bal door een tackle van achteren. Kincl met een sublieme pass. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Patřík is nu in balbezit. Polcar rent richting de bal. Zadnica rent richting de bal. Polcar is nu in balbezit. Polcar schiet op doel. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zadnica is nu in balbezit. Patřík verovert de bal door een tackle van achteren. Patřík passt de bal in één keer door. Polcar is nu in balbezit. Polcar schiet op doel. Géza bokst de bal weg.

20e minuut.
Tita geeft de bal voor. Inworp. Turnský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gába geeft de bal voor. Inworp. Petrkovský met de inworp. Humplík is nu in balbezit. Humplík geeft een hoge lob. Hindsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlček heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - Vítkovice 0:1

38e minuut.
Gardoň passt de bal zonder na te denken. Ryda heeft problemen om de bal te vangen. Ryda passt de bal in één keer door. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 40%, Vítkovice 60%.
ČECHIE KARLÍN - Vítkovice 0:1

57e minuut.
Zadnica rent richting de bal. Patřík is nu in balbezit. Patřík speelt de bal door. Daar is Polcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Humplík kopt de bal weg. Kincl controleert de bal met de borst. Kincl geeft een hoge lob. Patřík rent richting de bal. Patřík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kincl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kincl passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Humplík de bal onder controle te krijgen. Zadnica rent richting de bal. Zadnica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zadnica speelt de bal door. Ryda is nu in balbezit. Ryda passt de bal zonder na te denken. Polcar rent richting de bal. Polcar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Zadnica verovert de bal door een tackle van achteren. Kincl bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík is nu in balbezit. Patřík draait met de bal, schiet en ... Zelený probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 28%, Vítkovice 72%.
ČECHIE KARLÍN - Vítkovice 0:1