Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dynamo Vendoli FK Nekopove Turnov
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


20e minuut.
Rychlý met een sublieme pass. Znojemský rent richting de bal. Znojemský met een sublieme pass. Broulík is nu in balbezit. Broulík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rychlý met een sublieme pass. Broulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Broulík verovert de bal door een tackle van achteren. Broulík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Miškovský heeft problemen om de bal te vangen. Hrábl verovert de bal door een tackle van achteren. Hrábl probeert naar een medespeler te passen. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 53%, FK Nekopove Turnov 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Dynamo Vendoli - FK Nekopove Turnov 0:0

51e minuut.
Dubina verovert de bal door een tackle van achteren. Miškovský is nu in balbezit. Dubina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubina krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dubina is nu in balbezit. Tošenovský rent richting de bal. Tošenovský passt de bal in één keer door. Broulík is nu in balbezit. Broulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FK Nekopove Turnov 1:0

64e minuut.
Dubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubina geeft een lange en hoge pass. Drvoštěp kopt de bal weg. Homole rent richting de bal. Homole draait met de bal, schiet en ... Pinter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Dynamo Vendoli - FK Nekopove Turnov 1:1

72e minuut.
Viktor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrábl rent richting de bal. Hrábl speelt de bal door. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FK Nekopove Turnov 1:2

77e minuut.
Mrazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošenovský met een sublieme pass. Mrazík heeft problemen om de bal te vangen. Tošenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošenovský haalt uit met een fantastische trap. Fuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 44%, FK Nekopove Turnov 56%.
FK Dynamo Vendoli - FK Nekopove Turnov 1:2