Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni FC Mosty
41212a Tactiek ja
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 33.7
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Bułka speelt de bal door. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu met een sublieme pass. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Carvalhosa kopt de bal weg. Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 1:0

5e minuut.
Sałek geeft de bal voor. Inworp. Garcés met een snelle inworp. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia draait met de bal, schiet en ... Ruttens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Anunni - FC Mosty 1:1

10e minuut.
De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal met de wreef. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Neubert bokst de bal weg.

11e minuut.
De Simpelaere met een snelle inworp. Pacak met een sublieme pass. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Neubert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 2:1

13e minuut.
Caltík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvalhosa rent richting de bal. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen geeft de bal voor. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 3:1

27e minuut.
Ylänen met een sublieme pass. Peixeiro met een sublieme pass. Damyanov probeert naar een medespeler te passen. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 3:2

29e minuut.
Peixeiro passt de bal in één keer door. De Simpelaere geeft de bal voor. Sandu kopt de bal weg. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fsadni probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Neubert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nikulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 39%, FC Mosty 61%.
FC Anunni - FC Mosty 4:2

51e minuut.
Pietreanu probeert naar een medespeler te passen. Beţivu met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Neubert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 5:2

61e minuut.
Ylänen geeft een hoge lob. Caltík speelt de bal door. Klungelig pakt Szupin de bal. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Fsadni is nu in balbezit. De Mauro verovert de bal door een tackle van achteren. De Mauro geeft een hoge lob. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Ruttens bokst de bal weg.

68e minuut.
Fsadni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garcés. Fsadni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... Neubert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal met de wreef. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is De Mauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mauro geeft de bal voor. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Ruttens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FC Mosty 5:3

86e minuut.
Fsadni is nu in balbezit. Fsadni geeft de bal voor. Gois probeert de bal met de borst te controleren. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beţivu rent richting de bal. Beţivu passt de bal in één keer door. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Neubert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 38%, FC Mosty 62%.
FC Anunni - FC Mosty 5:3