Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vítkovice FK Nekopove Turnov
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Smilek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrazík probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Hnida zijn tegenspeler op de grond. Hnida krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubina onderschept slim de pass. Hanzlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzlíček schiet op doel. Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 1:0

23e minuut.
Dubina verovert de bal door een tackle van achteren. Dovtípil is nu in balbezit. Dubina begaat een overtreding. Dubina krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dresler passt de bal in één keer door. Hanzlíček rent richting de bal. Mrazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzlíček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 48%, FK Nekopove Turnov 52%.
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:0

49e minuut.
Zadnica probeert de bal aan de voet te houden. Zoubele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drvoštěp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvoštěp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tita probeert naar een medespeler te passen. Viktor rent richting de bal. Viktor schiet op doel. Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:1

56e minuut.
Hnida rent richting de bal. Hanzlíček rent richting de bal. Dubina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanzlíček roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hanzlíček kan niet meer verder spelen. Vlček komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tita bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp onderschept slim de pass. Zoubele heeft problemen om de bal te vangen. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:2

67e minuut.
Mrazík passt de bal zonder na te denken. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanec. Kanec krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Géza trapt de bal weg. Petrkovský kopt de bal weg. Dubina controleert de bal met de borst. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Petrkovský passt de bal met de wreef. Vlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček is nu in balbezit. Vlček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Homole geeft een lange en hoge pass. Drvoštěp is nu in balbezit. Zoubele rent richting de bal. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 52%, FK Nekopove Turnov 48%.
Vítkovice - FK Nekopove Turnov 2:3