Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dynamo Vendoli ČECHIE KARLÍN
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 28.2
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


8e minuut.
Gardoň met een sublieme pass. Turnský rent richting de bal. Turnský passt de bal in één keer door. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Březen met de inworp. Patřík rent richting de bal. Patřík geeft de bal voor. Daar is Polcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Twardzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardoň met een sublieme pass. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pavičič rent richting de bal. Pavičič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Patřík de bal. Polcar rent richting de bal. Polcar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:1

41e minuut.
Pavičič geeft de bal voor. Inworp. Turnský met de inworp. Patřík is nu in balbezit. Patřík geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Polcar is nu in balbezit. Polcar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:2

43e minuut.
Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík passt de bal zonder na te denken. Polcar rent richting de bal. Polcar schiet op doel. Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 61%, ČECHIE KARLÍN 39%.
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:3

54e minuut.
Gardoň onderschept slim de pass. Gardoň speelt de bal door. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar haalt uit met een fantastische trap. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:4

55e minuut.
Miškovský verovert de bal door een tackle van achteren. Miškovský met een sublieme pass. Slawik is nu in balbezit. Polcar verovert de bal door een tackle van achteren. Polcar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Březen met een snelle inworp. Patřík rent richting de bal. Patřík geeft de bal voor. Polcar rent richting de bal. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:5

69e minuut.
Miškovský speelt de bal door. Vltavín is nu in balbezit. Gardoň probeert naar een medespeler te passen. Patřík is nu in balbezit. Patřík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:6

74e minuut.
Helcl is nu in balbezit. Patřík verovert de bal door een tackle van achteren. Patřík probeert naar een medespeler te passen. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kincl geeft een hoge lob. Daar is Knechtl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcar is nu in balbezit. Polcar draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:7

81e minuut.
Kincl kopt de bal weg. Gardoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardoň geeft een hoge lob. Březen bereikt de bal nog maar net als eerste. Březen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Patřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patřík speelt de bal door. Turnský met een sublieme pass. Polcar is nu in balbezit. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 72%, ČECHIE KARLÍN 28%.
FK Dynamo Vendoli - ČECHIE KARLÍN 0:8