Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČECHIE KARLÍN S.K. Jiskra
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten good
average Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Viena de bal. Viena passt de bal met de wreef. Ryda rent richting de bal. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gardoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Grena onderschept slim de pass. Grena passt de bal in één keer door. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - S.K. Jiskra 0:1

10e minuut.
Gába trapt de bal weg van het doel. Gardoň kopt de bal weg. Kincl rent richting de bal. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gába rent richting de bal. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vltavín de bal onder controle te krijgen. Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carvalho Gomes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viena maakt een snoekduik en kopt de bal. Lokmanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - S.K. Jiskra 0:2

17e minuut.
Polcar heeft problemen om de bal te vangen. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Grena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grena krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Yardımeli de bal onder controle te krijgen. Carvalho Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Gomes geeft een lange en hoge pass. Viena is nu in balbezit. Viena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carvalho Gomes met een snelle inworp. Patřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Patřík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polcar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gardoň is nu in balbezit. Gardoň met een sublieme pass. Patřík is nu in balbezit. Patřík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Egerský de bal onder controle te krijgen. Panzlaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Alarcón de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 56%, S.K. Jiskra 44%.
ČECHIE KARLÍN - S.K. Jiskra 0:2

46e minuut.
Egerský probeert naar een medespeler te passen. Carvalho Gomes met een sublieme pass. Gába kan de bal niet met de borst controleren. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Viena is nu in balbezit. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik met een sublieme pass. Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Březen met een sublieme pass. Kincl rent richting de bal. Kincl passt de bal met de wreef. Polcar rent richting de bal. Polcar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gába is nu in balbezit. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Carvalho Gomes is nu in balbezit. Carvalho Gomes geeft een lange en hoge pass. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baumann met de inworp. Daar is Achille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achille probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Hindsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viena rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryda verovert de bal door een tackle van achteren. Ryda speelt de bal door. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar schiet op doel. Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Turnský controleert de bal met de borst. Grena bereikt de bal nog maar net als eerste. Grena passt de bal zonder na te denken. Viena rent richting de bal. Viena haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 56%, S.K. Jiskra 44%.
ČECHIE KARLÍN - S.K. Jiskra 0:2