Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Nekopove Turnov FC Anunni
Normal Tactiek 41212a
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu passt de bal met de wreef. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Fuksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal zonder na te denken. Pacak geeft een lange en hoge pass. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beţivu met de inworp. Pacak is nu in balbezit. Pacak speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Beţivu is nu in balbezit. Beţivu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mrazík de bal. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:1

12e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak speelt de bal door. Holenďák is nu in balbezit. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fsadni is nu in balbezit. Fsadni passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Beţivu is nu in balbezit. Beţivu met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Fuksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:2

25e minuut.
Mrazík is nu in balbezit. Sandu onderschept slim de pass. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brdička is nu in balbezit. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Mrazík onderschept slim de pass. Mrazík geeft een lange en hoge pass. Beţivu kopt de bal weg. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sandu passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ... Fuksa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 75%, FC Anunni 25%.
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:3

47e minuut.
Mrazík is nu in balbezit. De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt De Simpelaere de bal. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Bułka speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Fuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:4

59e minuut.
Zerovnický rent richting de bal. Zerovnický geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak geeft een lange en hoge pass. Fuksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:5

60e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal met de wreef. Beţivu speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mrazík heeft problemen om de bal te vangen. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pacak onderschept slim de pass. Pacak passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:6

70e minuut.
Zerovnický geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Simpelaere met de inworp. Pacak is nu in balbezit. Pacak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal in één keer door. Sandu rent richting de bal. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zoubele controleert de bal met de borst. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal met de wreef. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De Simpelaere kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacak de bal. Fsadni met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Smilek geeft de bal voor. De Simpelaere kopt de bal weg. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Zerovnický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:7

84e minuut.
Bułka probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zoubele zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zoubele naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 77%, FC Anunni 23%.
FK Nekopove Turnov - FC Anunni 0:7