Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni FK Nekopove Turnov
41212a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 23.9
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


12e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal met de wreef. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 1:0

16e minuut.
Fsadni passt de bal zonder na te denken. Bułka rent richting de bal. Bułka probeert naar een medespeler te passen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 2:0

18e minuut.
Beţivu passt de bal zonder na te denken. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal met de wreef. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Fuksa trapt de bal weg. De Simpelaere kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Simpelaere heeft problemen om de bal te vangen. Brdička rent richting de bal. De Simpelaere schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Simpelaere krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zerovnický de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mrazík geeft de bal voor. Peixeiro geeft de bal voor. Bułka is nu in balbezit. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdička rent richting de bal. Sandu onderschept slim de pass. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 3:0

30e minuut.
Fsadni passt de bal met de wreef. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu probeert naar een medespeler te passen. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 4:0

31e minuut.
Fsadni rent richting de bal. Fsadni geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zerovnický kopt de bal weg. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal in één keer door. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pacak passt de bal met de wreef. Bułka is nu in balbezit. Bułka speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pacak passt de bal met de wreef. Sandu rent richting de bal. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bułka is nu in balbezit. Bułka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holenďák de bal. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 24%, FK Nekopove Turnov 76%.
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 4:0

48e minuut.
Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu geeft een hoge lob. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Fuksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Brdička is nu in balbezit. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Fsadni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fsadni speelt de bal door. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 5:0

54e minuut.
Inworp. De Simpelaere met een snelle inworp. Pacak geeft de bal voor. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dubina rent richting de bal. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak passt de bal zonder na te denken. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zerovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerovnický geeft een lange en hoge pass. De Simpelaere kopt de bal weg. Pacak met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 6:0

85e minuut.
Mrazík rent richting de bal. Fsadni is nu in balbezit. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 23%, FK Nekopove Turnov 77%.
FC Anunni - FK Nekopove Turnov 6:0