Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vítkovice FC Mosty
Normal Tactiek ja
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Zadnica de bal onder controle te krijgen. Szupin rent richting de bal. Szupin passt de bal in één keer door. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szupin rent richting de bal. Szupin passt de bal met de wreef. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FC Mosty 0:1

19e minuut.
De Mauro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damyanov de bal. Damyanov passt de bal in één keer door. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Carvalhosa rent richting de bal. Caltík geeft een lange en hoge pass. Damyanov is nu in balbezit. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi onderschept slim de pass. Szupin met een sublieme pass. Klungelig pakt Carvalhosa de bal. Carvalhosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Caltík bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltík geeft een lange en hoge pass. Daar is Kanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zelený de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caltík met een snelle inworp. Carvalhosa rent richting de bal. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zelený kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Géza bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Damyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damyanov speelt de bal door. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia draait met de bal, schiet en ... Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FC Mosty 0:2

39e minuut.
Caltík passt de bal in één keer door. Tita bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Géza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FC Mosty 0:3

42e minuut.
Damyanov rent richting de bal. Damyanov speelt de bal door. Topcia rent richting de bal. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Caltík is nu in balbezit. Caltík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zadnica de bal. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 71%, FC Mosty 29%.
Vítkovice - FC Mosty 0:3

55e minuut.
Kanec probeert naar een medespeler te passen. De Mauro rent richting de bal. Szupin met een sublieme pass. Topcia is nu in balbezit. Topcia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Szupin speelt de bal door. Tita rent richting de bal. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FC Mosty 0:4

75e minuut.
Caltík kopt de bal weg. Tita heeft problemen om de bal te vangen. Carvalhosa is nu in balbezit. Topcia rent richting de bal. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Zelený probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - FC Mosty 0:5

88e minuut.
Zadnica speelt de bal door. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mauro begaat een overtreding. De Mauro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 72%, FC Mosty 28%.
Vítkovice - FC Mosty 0:5