Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mosty Vítkovice
ja Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 19.9
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kanec is nu in balbezit. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Géza trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caltík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa draait met de bal, schiet en ... Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Nikulin onderschept slim de pass. Nikulin met een sublieme pass. De Mauro speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Damyanov met de inworp. Szupin rent richting de bal. Szupin passt de bal in één keer door. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szupin is nu in balbezit. Szupin passt de bal zonder na te denken. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ... Zelený probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Géza geeft een hoge lob. Vlach kopt de bal weg. Daar is Carvalhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Damyanov haalt uit met een fantastische trap. Topcia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa schiet op doel. Géza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - Vítkovice 1:0

38e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal in één keer door. Damyanov met een sublieme pass. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 33%, Vítkovice 67%.
FC Mosty - Vítkovice 1:0

51e minuut.
Szupin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caltík is nu in balbezit. Caltík geeft de bal voor. Topcia rent richting de bal. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carvalhosa is nu in balbezit. Dresler onderschept slim de pass. Dresler passt de bal met de wreef. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov rent richting de bal. Topcia rent richting de bal. Topcia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin met een sublieme pass. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - Vítkovice 2:0

60e minuut.
Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil passt de bal zonder na te denken. De Mauro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Topcia de bal onder controle te krijgen. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - Vítkovice 3:0

67e minuut.
Klungelig pakt Garcés de bal. Vlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés speelt de bal door. Dovtípil geeft een hoge lob. Neubert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vlach passt de bal zonder na te denken. De Mauro is nu in balbezit. De Mauro geeft een lange en hoge pass. Caltík bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Damyanov kan de bal niet met de borst controleren. Szupin geeft een hoge lob. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zelený de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - Vítkovice 4:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damyanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft een hoge lob. Carvalhosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Carvalhosa rent richting de bal. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov geeft een hoge lob. Topcia rent richting de bal. Topcia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 32%, Vítkovice 68%.
FC Mosty - Vítkovice 4:0