Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express FK Dynamo Vendoli
Classic 442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Galande rent richting de bal. Knechtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande verovert de bal door een tackle van achteren. Galande schiet op doel. Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 1:0

10e minuut.
Moya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Znojemský met een snelle inworp. Tošenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošenovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Broulík stond buitenspel. Moya maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 2:0

16e minuut.
Miškovský heeft problemen om de bal te vangen. Olive probeert naar een medespeler te passen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 3:0

19e minuut.
Daar is Hoddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olive rent richting de bal. Olive probeert naar een medespeler te passen. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slawik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 4:0

26e minuut.
Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec geeft een hoge lob. Daar is Rychlý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Olive kopt de bal weg. Galande probeert de bal met de borst te controleren. Knechtl rent richting de bal. Galande verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal met de wreef. Daar is Knechtl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinter trapt de bal weg. Petržilek kopt de bal weg. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petržilek met een snelle inworp. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec geeft een hoge lob. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pavičič rent richting de bal. Pavičič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Slawik de bal. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 5:0

39e minuut.
Sadlok geeft een hoge lob. Pavičič heeft problemen om de bal te vangen. Olive geeft een hoge lob. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Helcl verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sadlok met een snelle inworp. Hoddle geeft een lange en hoge pass. Pinter bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petržilek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 24%, FK Dynamo Vendoli 76%.
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 5:0

46e minuut.
Galande passt de bal in één keer door. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Slawik is nu in balbezit. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş schiet op doel. Pinter bokst de bal weg. Galande is nu in balbezit. Galande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 6:0

51e minuut.
Miškovský rent richting de bal. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle met een sublieme pass. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Galande rent richting de bal. Galande probeert naar een medespeler te passen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Pinter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Slawik geeft de bal voor. Inworp. Petržilek met de inworp. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 7:0

54e minuut.
Daar is Tošenovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş is nu in balbezit. Tošenovský onderschept slim de pass. Galande verovert de bal door een tackle van achteren. Galande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoddle speelt de bal door. Galande is nu in balbezit. Galande passt de bal zonder na te denken. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 8:0

61e minuut.
Gómez Tuero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petržilek de bal. Petržilek passt de bal zonder na te denken. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onofraş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petržilek neemt de hoekschop. Galande krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pavičič geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petržilek met een snelle inworp. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Olive speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 9:0

77e minuut.
Moya kopt de bal weg. Daar is Olive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olive passt de bal in één keer door. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle geeft een lange en hoge pass. Slawik heeft problemen om de bal te vangen. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Petržilek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychlý is nu in balbezit. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 10:0

86e minuut.
Miškovský passt de bal zonder na te denken. Olive heeft problemen om de bal te vangen. Olive passt de bal zonder na te denken. Onofraş rent richting de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 8%, FK Dynamo Vendoli 92%.
1.FC Planet Express - FK Dynamo Vendoli 11:0