Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Nekopove Turnov S.K. Jiskra
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 38.1
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Grena speelt de bal door. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille onderschept slim de pass. Achille heeft problemen om de bal te vangen. Achille geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Egerský speelt de bal door. Mrazík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grena. Grena krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grena rent richting de bal. Grena geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brdička de bal onder controle te krijgen. Viena is nu in balbezit. Viena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Achille geeft de bal voor. Smilek kan de bal niet met de borst controleren. Lokmanoğlu speelt de bal door. Viena is nu in balbezit. Viena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grena verovert de bal door een tackle van achteren. Grena met een sublieme pass. Daar is Viena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viena schiet op doel. Fuksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 0:1

39e minuut.
Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille geeft een hoge lob. Holenďák rent richting de bal. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Lokmanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Fuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 0:2

44e minuut.
Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille geeft een hoge lob. Grena probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu controleert de bal met de borst. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 54%, S.K. Jiskra 46%.
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 0:3

65e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes passt de bal met de wreef. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes passt de bal zonder na te denken. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lokmanoğlu geeft de bal voor. Zerovnický kopt de bal weg. Mrazík rent richting de bal. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Holenďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenďák geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yardımeli de bal onder controle te krijgen. Carvalho Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Gomes geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viktor met een snelle inworp. Zoubele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubele geeft de bal voor. Homole springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 1:3

85e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Daar is Carvalho Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smilek is nu in balbezit. Smilek probeert naar een medespeler te passen. Carvalho Gomes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Viena heeft problemen om de bal te vangen. Viena geeft de bal voor. Klungelig pakt Holenďák de bal. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 70%, S.K. Jiskra 30%.
FK Nekopove Turnov - S.K. Jiskra 1:4