Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Nekopove Turnov 1.FC Planet Express
Normal Tactiek Classic 442
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Drvoštěp rent richting de bal. Spáčil onderschept slim de pass. Spáčil passt de bal met de wreef. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil haalt uit met een fantastische trap. Holenďák controleert de bal met de borst. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - 1.FC Planet Express 0:1

7e minuut.
Mrazík is nu in balbezit. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tutumlu kopt de bal weg. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive met een sublieme pass. Spáčil rent richting de bal. Spáčil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brdička is nu in balbezit. Spáčil onderschept slim de pass. Spáčil met een sublieme pass. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fuksa speelt de bal door. Sadlok rent richting de bal. Zoubele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoubele krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mrazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive verovert de bal door een tackle van achteren. Olive passt de bal in één keer door. Spáčil is nu in balbezit. Spáčil draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Homole kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sadlok geeft de bal voor. Fuksa met een sublieme pass. Olive kopt de bal weg. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sadlok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoubele rent richting de bal. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle geeft een lange en hoge pass. Onofraş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zerovnický kopt de bal weg. Olive is nu in balbezit. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Fuksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - 1.FC Planet Express 0:2

40e minuut.
Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia passt de bal zonder na te denken. Sadlok met een sublieme pass. Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 79%, 1.FC Planet Express 21%.
FK Nekopove Turnov - 1.FC Planet Express 0:2

59e minuut.
Spáčil met een sublieme pass. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş passt de bal met de wreef. Spáčil rent richting de bal. Spáčil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil verovert de bal door een tackle van achteren. Spáčil geeft een lange en hoge pass. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mrazík rent richting de bal. Spáčil onderschept slim de pass. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuksa trapt de bal weg. Hoddle kopt de bal weg. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Nekopove Turnov - 1.FC Planet Express 0:3

80e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zerovnický de bal onder controle te krijgen. Spáčil rent richting de bal. Spáčil schiet op doel. Fuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dubina met een sublieme pass. Čihák rent richting de bal. Čihák passt de bal zonder na te denken. Spáčil rent richting de bal. Spáčil schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Brdička geeft de bal voor. Hoddle rent richting de bal. Hoddle geeft een hoge lob. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 74%, 1.FC Planet Express 26%.
FK Nekopove Turnov - 1.FC Planet Express 0:3