Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vítkovice S.K. Jiskra
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.1
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Zelený verovert de bal door een tackle van achteren. Zelený geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvalho Gomes met een snelle inworp. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón speelt de bal door. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Viena rent richting de bal. Viena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dresler bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena onderschept slim de pass. Viena met een sublieme pass. Daar is Lokmanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grena heeft problemen om de bal te vangen. Grena geeft de bal voor. Daar is Tita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viena is nu in balbezit. Viena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Zelený met een harde bal richting middenveld. Carvalho Gomes kopt de bal weg. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grena kopt de bal weg. Carvalho Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Viena rent richting de bal. Viena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Achille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baumann is nu in balbezit. Achille probeert naar een medespeler te passen. Grena bereikt de bal nog maar net als eerste. Grena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Achille rent richting de bal. Achille geeft een hoge lob. Daar is Zelený, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 63%, S.K. Jiskra 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vítkovice - S.K. Jiskra 0:0

46e minuut.
Kanec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grena de bal. Grena met een sublieme pass. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena haalt uit met een fantastische trap. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Achille is nu in balbezit. Achille geeft een hoge lob. Daar is Kanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grena passt de bal zonder na te denken. Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Grena bereikt de bal nog maar net als eerste. Grena geeft de bal voor. Lokmanoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zadnica passt de bal met de wreef. Grena heeft problemen om de bal te vangen. Grena probeert naar een medespeler te passen. Carvalho Gomes is nu in balbezit. Carvalho Gomes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Carvalho Gomes speelt de bal door. Viena is nu in balbezit. Viena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - S.K. Jiskra 0:1

72e minuut.
Baumann is nu in balbezit. Achille rent richting de bal. Achille geeft de bal voor. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - S.K. Jiskra 0:2

88e minuut.
Carvalho Gomes rent richting de bal. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Viena rent richting de bal. Viena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vítkovice - S.K. Jiskra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vítkovice 63%, S.K. Jiskra 37%.
Vítkovice - S.K. Jiskra 0:3