Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K. Jiskra Vítkovice
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Carvalho Gomes is nu in balbezit. Carvalho Gomes probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Egerský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanec de bal. Carvalho Gomes is nu in balbezit. Carvalho Gomes geeft een hoge lob. Viena springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Carvalho Gomes is nu in balbezit. Carvalho Gomes speelt de bal door. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dovtípil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dovtípil met een snel genomen vrije trap. Alarcón kan de bal niet met de borst controleren. Hanzlíček is nu in balbezit. Hanzlíček draait met de bal, schiet en ... Panzlaff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 0:1

10e minuut.
Egerský is nu in balbezit. Egerský geeft de bal voor. Carvalho Gomes kopt de bal weg. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Viena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Dresler geeft de bal voor. Daar is Hanzlíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón met een sublieme pass. Daar is Achille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achille geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Viena de bal. Achille rent richting de bal. Achille geeft een lange en hoge pass. Lokmanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K. Jiskra - Vítkovice 1:1

17e minuut.
Hnida rent richting de bal. Grena rent richting de bal. Grena met een sublieme pass. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Yardımeli met een sublieme pass. Achille rent richting de bal. Achille met een sublieme pass. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Géza bokst de bal weg. Viena rent richting de bal. Viena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 2:1

25e minuut.
Dresler is nu in balbezit. Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille passt de bal met de wreef. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tita speelt de bal door. Hanzlíček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egerský. Egerský krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dresler probeert de bal aan de voet te houden. Achille met een sublieme pass. Viena rent richting de bal. Viena haalt uit met een fantastische trap. Géza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 3:1

33e minuut.
Dresler is nu in balbezit. Dresler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kanec de bal. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dresler verovert de bal door een tackle van achteren. Viena verovert de bal door een tackle van achteren. Viena probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu schiet op doel. Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 4:1

37e minuut.
Carvalho Gomes passt de bal in één keer door. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Lokmanoğlu de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carvalho Gomes neemt de hoekschop. Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 28%, Vítkovice 72%.
S.K. Jiskra - Vítkovice 4:1

46e minuut.
Hnida met een sublieme pass. Klungelig pakt Hanzlíček de bal. Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Tita de bal onder controle te krijgen. Dresler rent richting de bal. Dresler geeft een hoge lob. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Viena springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 5:1

76e minuut.
Daar is Carvalho Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalho Gomes geeft een hoge lob. Viena rent richting de bal. Viena draait met de bal, schiet en ... Géza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 6:1

80e minuut.
Grena geeft de bal voor. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Egerský speelt de bal door. Carvalho Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Gomes passt de bal in één keer door. Viena rent richting de bal. Viena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 7:1

89e minuut.
Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu passt de bal zonder na te denken. Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel. Tita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - Vítkovice 8:1

90e minuut.
Achille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baumann is nu in balbezit. Hnida is nu in balbezit. Achille onderschept slim de pass. Achille geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 23%, Vítkovice 77%.
S.K. Jiskra - Vítkovice 8:1