Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dynamo Vendoli FC Anunni
Normal Tactiek 41212a
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal met de wreef. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 0:1

6e minuut.
Helcl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 0:2

11e minuut.
Sandu rent richting de bal. Bułka rent richting de bal. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 0:3

20e minuut.
De Simpelaere met de inworp. Fsadni rent richting de bal. Fsadni speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 0:4

21e minuut.
Znojemský met een snelle inworp. Tošenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošenovský passt de bal zonder na te denken. Broulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Broulík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:4

25e minuut.
Bułka passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel. Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:5

26e minuut.
Fsadni probeert naar een medespeler te passen. Sałek rent richting de bal. Sałek met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:6

27e minuut.
Tošenovský speelt de bal door. Daar is Broulík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu onderschept slim de pass. Sandu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Slawik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:7

29e minuut.
Fsadni passt de bal met de wreef. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu passt de bal met de wreef. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Beţivu passt de bal met de wreef. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý begaat een overtreding. Bułka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sandu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bułka de bal. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:8

37e minuut.
Pacak onderschept slim de pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka geeft de bal voor. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pinter trapt de bal weg van het doel. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak passt de bal in één keer door. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere geeft een hoge lob. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka draait met de bal, schiet en ... Knechtl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Beţivu met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 73%, FC Anunni 27%.
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:9

47e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Beţivu geeft een lange en hoge pass. Knechtl heeft problemen om de bal te vangen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Pinter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Sandu kan de bal niet met de borst controleren. Knechtl speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:10

50e minuut.
Pacak passt de bal zonder na te denken. Miškovský heeft problemen om de bal te vangen. Fsadni speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Knechtl geeft de bal voor. Beţivu kopt de bal weg. Slawik met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Knechtl geeft de bal voor. Pietreanu probeert naar een medespeler te passen. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:11

61e minuut.
Fsadni probeert naar een medespeler te passen. Beţivu speelt de bal door. Klungelig pakt Bułka de bal. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pinter probeert naar een medespeler te passen. Pacak kopt de bal weg. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Simpelaere zal de hoekschop nemen. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:12

82e minuut.
Pacak passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bułka de bal. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:13

90e minuut.
Bułka passt de bal zonder na te denken. Beţivu rent richting de bal. Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 82%, FC Anunni 18%.
FK Dynamo Vendoli - FC Anunni 1:14