Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni FK Dynamo Vendoli
41212a Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Beţivu passt de bal in één keer door. Rychlý probeert de bal aan de voet te houden. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pacak passt de bal in één keer door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knechtl heeft problemen om de bal te vangen. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sandu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 1:0

8e minuut.
Rychlý is nu in balbezit. Pacak onderschept slim de pass. Pacak geeft een hoge lob. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 2:0

10e minuut.
Pacak rent richting de bal. Pacak probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Miškovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. De bal raakt de paal. Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Helcl rent richting de bal. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De Simpelaere met een snelle inworp. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal in één keer door. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel. Pinter bokst de bal weg.

16e minuut.
Pavičič heeft problemen om de bal te vangen. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Sandu kan de bal niet met de borst controleren. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 3:0

18e minuut.
Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sandu de bal onder controle te krijgen. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pinter trapt de bal weg van het doel. De Simpelaere kopt de bal weg. Sandu probeert naar een medespeler te passen. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 4:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandu de bal onder controle te krijgen. Miškovský rent richting de bal. Miškovský passt de bal in één keer door. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Miškovský controleert de bal met de borst. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Pacak speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pacak kopt de bal weg. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Beţivu passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 5:0

39e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak speelt de bal door. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 26%, FK Dynamo Vendoli 74%.
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 6:0

49e minuut.
Slawik is nu in balbezit. Slawik geeft de bal voor. Knechtl probeert de bal aan de voet te houden. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 7:0

53e minuut.
Ylänen probeert naar een medespeler te passen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sandu is nu in balbezit. Sandu passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Simpelaere zal de hoekschop nemen. Daar is Slawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 8:0

61e minuut.
Helcl is nu in balbezit. De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere geeft de bal voor. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Beţivu met de inworp. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft een hoge lob. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 9:0

68e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft de bal voor. Rychlý heeft problemen om de bal te vangen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 10:0

75e minuut.
De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 11:0

77e minuut.
Tošenovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Johanovský komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miškovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychlý kan de bal niet met de borst controleren. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Slawik met een harde bal richting middenveld. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pietreanu kopt de bal weg. Beţivu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bułka de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 13%, FK Dynamo Vendoli 87%.
FC Anunni - FK Dynamo Vendoli 12:0