Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČECHIE KARLÍN 1.FC Planet Express
Normal Tactiek Classic 442
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Sivilia passt de bal in één keer door. Olive is nu in balbezit. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vltavín de bal onder controle te krijgen. Hindsberg bokst de bal weg. Paal! Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 0:1

6e minuut.
Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle passt de bal met de wreef. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hindsberg trapt de bal weg van het doel. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia speelt de bal door. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ryda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sivilia neemt de hoekschop. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Hindsberg bokst de bal weg.

14e minuut.
Twardzik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čihák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Patřík kopt de bal weg. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Polcar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polcar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Hoddle de bal. Kincl rent richting de bal. Hoddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoddle krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Polcar probeert de bal met de borst te controleren. Moya is nu in balbezit. Moya geeft de bal voor. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Hindsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg bokst de bal weg.

31e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik geeft een hoge lob. Ryda probeert de bal aan de voet te houden. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 0:2

41e minuut.
Kincl geeft de bal voor. Olive rent richting de bal. Kincl onderschept slim de pass. Kincl speelt de bal door. Turnský geeft de bal voor. Ismael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turnský zal de hoekschop nemen. Daar is Gómez Tuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polcar is nu in balbezit. Polcar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 1:2

42e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft de bal voor. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 59%, 1.FC Planet Express 41%.
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 1:3

48e minuut.
Kincl bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive verovert de bal door een tackle van achteren. Olive probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Olive rent richting de bal. Ryda onderschept slim de pass. Ryda passt de bal zonder na te denken. Patřík rent richting de bal. Patřík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sivilia passt de bal in één keer door. Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil passt de bal met de wreef. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg bokst de bal weg.

58e minuut.
Gába geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sivilia met de inworp. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive probeert naar een medespeler te passen. Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Kincl de bal. Olive met een sublieme pass. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gómez Tuero rent richting de bal. Patřík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Tuero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Ryda de bal onder controle te krijgen. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia geeft een hoge lob. Spáčil kopt de bal weg. Hindsberg bokst de bal weg.

82e minuut.
Hindsberg probeert naar een medespeler te passen. Olive kopt de bal weg. Vltavín bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil onderschept slim de pass. Spáčil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČECHIE KARLÍN 70%, 1.FC Planet Express 30%.
ČECHIE KARLÍN - 1.FC Planet Express 1:4