Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mosty FK Nekopove Turnov
ja Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Nikulin passt de bal in één keer door. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal met de wreef. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gois geeft de bal voor. Carvalhosa is nu in balbezit. Mrazík begaat een overtreding. Mrazík krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Carvalhosa is nu in balbezit. Brdička begaat een overtreding. Carvalhosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Szupin met een snel genomen vrije trap. Topcia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 1:0

39e minuut.
Damyanov rent richting de bal. Damyanov speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel. Fuksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 2:0

42e minuut.
De Mauro rent richting de bal. De Mauro passt de bal met de wreef. Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal zonder na te denken. Caltík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 34%, FK Nekopove Turnov 66%.
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 2:0

54e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Homole geeft de bal voor. Drvoštěp rent richting de bal. Drvoštěp schiet op doel. Neubert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 2:1

55e minuut.
Szűgyi geeft een hoge lob. Brdička rent richting de bal. Brdička passt de bal zonder na te denken. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Neubert met een sublieme pass. Szupin probeert de bal met de borst te controleren. Mrazík rent richting de bal. Szupin onderschept slim de pass. Szupin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa passt de bal in één keer door. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 3:1

74e minuut.
Szupin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nava komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa met een sublieme pass. Daar is Zerovnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa schiet op doel. Fuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrazík. Carvalhosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carvalhosa kan niet meer verder spelen. Pyykkönen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft de bal voor. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel. Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 45%, FK Nekopove Turnov 55%.
FC Mosty - FK Nekopove Turnov 3:1