Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni Vítkovice
41212a Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zadnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Beţivu met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pacak kopt de bal weg. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka passt de bal in één keer door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fsadni verovert de bal door een tackle van achteren. Fsadni speelt de bal door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tita geeft een hoge lob. Petrkovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Dovtípil de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu draait met de bal, schiet en ... Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu rent richting de bal. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Pacak rent richting de bal. Sandu met een sublieme pass. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bułka rent richting de bal. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 1:0

15e minuut.
Inworp. Beţivu met de inworp. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak geeft de bal voor. Sandu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Zadnica de bal. Beţivu onderschept slim de pass. Beţivu met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Hnida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Beţivu rent richting de bal. Beţivu passt de bal zonder na te denken. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 3:0

30e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bułka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanec probeert naar een medespeler te passen. Sandu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 4:0

31e minuut.
Fsadni geeft een lange en hoge pass. Zelený bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu speelt de bal door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fsadni is nu in balbezit. Fsadni probeert naar een medespeler te passen. Bułka rent richting de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 28%, Vítkovice 72%.
FC Anunni - Vítkovice 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Simpelaere met de inworp. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dovtípil de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Simpelaere neemt de hoekschop. Sandu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Petrkovský speelt de bal door. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen geeft een lange en hoge pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 5:0

57e minuut.
Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacak de bal. Pacak passt de bal zonder na te denken. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Petrkovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peixeiro met een sublieme pass. Pacak speelt de bal door. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal in één keer door. Fsadni is nu in balbezit. Fsadni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka draait met de bal, schiet en ... Géza bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tita kopt de bal weg. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak geeft een lange en hoge pass. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pacak passt de bal met de wreef. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka passt de bal met de wreef. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fsadni rent richting de bal. Fsadni passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 6:0

80e minuut.
Pietreanu onderschept slim de pass. Sałek speelt de bal door. De Simpelaere speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pacak passt de bal in één keer door. Tita met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Géza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 7:0

85e minuut.
Beţivu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bułka de bal. Bułka passt de bal met de wreef. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - Vítkovice 8:0

90e minuut.
Fsadni passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Pacak met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 21%, Vítkovice 79%.
FC Anunni - Vítkovice 8:0