Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K. Jiskra FK Dynamo Vendoli
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 21.9
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Tošenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Gomes onderschept slim de pass. Carvalho Gomes passt de bal in één keer door. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes geeft een lange en hoge pass. Knechtl kopt de bal weg. Achille is nu in balbezit. Achille geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Viena passt de bal zonder na te denken. Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille geeft een hoge lob. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 1:0

32e minuut.
Carvalho Gomes probeert naar een medespeler te passen. Viena heeft problemen om de bal te vangen. Viena met een sublieme pass. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Farský geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavičič de bal. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Slawik de bal onder controle te krijgen. Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Viena is nu in balbezit. Viena schiet op doel. Knechtl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yardımeli passt de bal met de wreef. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena speelt de bal door. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 37%, FK Dynamo Vendoli 63%.
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 2:0

46e minuut.
Viena met een sublieme pass. Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Achille met een sublieme pass. Viena geeft een hoge lob. Slawik onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Carvalho Gomes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miškovský met een sublieme pass. Achille geeft de bal voor. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel. Pinter bokst de bal weg. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Helcl rent richting de bal. Achille verovert de bal door een tackle van achteren. Achille met een sublieme pass. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 3:0

55e minuut.
Daar is Viena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knechtl rent richting de bal. Viena onderschept slim de pass. Viena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 4:0

68e minuut.
Pavičič onderschept slim de pass. Pavičič geeft een hoge lob. Inworp. Carvalho Gomes met een snelle inworp. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Viena de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 5:0

71e minuut.
Achille probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena haalt uit met een fantastische trap. Pinter bokst de bal weg.

72e minuut.
Carvalho Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Znojemský begaat een overtreding. Carvalho Gomes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egerský met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Knechtl de bal. Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K. Jiskra 39%, FK Dynamo Vendoli 61%.
S.K. Jiskra - FK Dynamo Vendoli 5:0