Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci FC Borek Maxx
Berry Tactiek
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 43.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Sršáň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Borek Maxx 1:0

4e minuut.
Želivka passt de bal met de wreef. Šifta met een sublieme pass. Želivka heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beránci - FC Borek Maxx 1:1

6e minuut.
Šváblík probeert naar een medespeler te passen. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil passt de bal zonder na te denken. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Borek Maxx 1:2

9e minuut.
Plíhal met de inworp. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta speelt de bal door. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Lynge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sršáň trapt de bal weg van het doel. Plíhal kopt de bal weg. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalouda onderschept slim de pass. Kalouda geeft de bal voor. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Lynge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Stanko rent richting de bal. Stanko geeft een hoge lob. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beránci - FC Borek Maxx 2:2

24e minuut.
Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek onderschept slim de pass. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kedev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giannelli kopt de bal weg. Vaněk heeft problemen om de bal te vangen. Vaněk speelt de bal door. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giannelli passt de bal met de wreef. Kalouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalouda geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zakopal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 53%, FC Borek Maxx 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beránci - FC Borek Maxx 2:2

50e minuut.
Bùi Bình speelt de bal door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli passt de bal in één keer door. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vaněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaněk geeft een hoge lob. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Lynge trapt de bal weg van het doel. Giannelli kopt de bal weg. Šváblík is nu in balbezit. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plíhal met de inworp. Částka is nu in balbezit. Brachini onderschept slim de pass. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Částka kopt de bal weg. Klungelig pakt Plíhal de bal. Giannelli met een sublieme pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Částka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šváblík rent richting de bal. Brachini maakt een afschuwelijke overtreding. Brachini krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Želivka kopt de bal weg. Klungelig pakt Giannelli de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Buitenspel voor Želivka. Goede buitenspelval van de verdediging. Stanko neemt vlug de vrije trap. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Borek Maxx 3:2

80e minuut.
Stanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durango rent richting de bal. Dusil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dusil krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vaněk probeert naar een medespeler te passen. Šváblík is nu in balbezit. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini draait met de bal, schiet en ... Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Borek Maxx 4:2

88e minuut.
Vaněk passt de bal met de wreef. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šifta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plíhal wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 36%, FC Borek Maxx 64%.
Beránci - FC Borek Maxx 4:2