Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná FC Celtic Mejto
lenka 1 Tactiek Banan
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Chabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš begaat een overtreding. Dluhoš krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Dluhoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu begaat een overtreding. Diaconu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pernak kopt de bal weg. Picoli probeert de bal aan de voet te houden. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 1:0

27e minuut.
Valve geeft een hoge lob. Mols is nu in balbezit. Mols passt de bal met de wreef. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón met een sublieme pass. Diaconu speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Pernak is nu in balbezit. Bianchi is nu in balbezit. Pernak rent richting de bal. Pernak haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 55%, FC Celtic Mejto 45%.
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 2:0

48e minuut.
Tabaczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko geeft een hoge lob. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 3:0

52e minuut.
Polimena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mols. Polimena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plewa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Buselli probeert naar een medespeler te passen. Plewa rent richting de bal. Plewa geeft een hoge lob. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 4:0

55e minuut.
Santececca komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Kupka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Buselli is nu in balbezit. Buselli passt de bal in één keer door. Chabert rent richting de bal. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Picoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ács de bal. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buselli speelt de bal door. Chabert verovert de bal door een tackle van achteren. Valve rent richting de bal. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi schiet op doel. Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Schefer probeert de bal aan de voet te houden. Santececca bereikt de bal nog maar net als eerste. Santececca geeft een hoge lob. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buselli passt de bal zonder na te denken. Santececca bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu is nu in balbezit. Santececca verovert de bal door een tackle van achteren. Santececca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mols probeert naar een medespeler te passen. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een hoge lob. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buselli kan de bal niet met de borst controleren. Buselli passt de bal in één keer door. Bianchi heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi schiet op doel. Chabert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mols speelt de bal door. Buselli is nu in balbezit. Buselli passt de bal met de wreef. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 35%, FC Celtic Mejto 65%.
Lenka Karviná - FC Celtic Mejto 4:0