Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto Lenka Karviná
Banan Tactiek lenka 1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


12e minuut.
Colace is nu in balbezit. Valve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buselli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colace krijgt zijn hoofd ertegen. Picoli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kukkamo passt de bal met de wreef. Ács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács passt de bal met de wreef. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Rudnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Picoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chabert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dluhoš is nu in balbezit. Colace onderschept slim de pass. Colace schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kraśko passt de bal zonder na te denken. Merselj rent richting de bal. Met opzet legt Buselli zijn tegenspeler op de grond. Merselj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merselj wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 47%, Lenka Karviná 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Celtic Mejto - Lenka Karviná 0:0

47e minuut.
Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Mols rent richting de bal. Valve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valve krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kraśko met een sublieme pass. Colace is nu in balbezit. Colace probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valve speelt de bal door. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opelík komt het veld opgelopen. Rudnik trapt de bal weg. Mols kopt de bal weg. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colace kopt de bal weg. Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Dluhoš rent richting de bal. Kouloukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloukidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Morales Otero trapt de bal weg van het doel. Buselli kopt de bal weg. Colace rent richting de bal. Colace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Lenka Karviná 0:1

72e minuut.
Mols rent richting de bal. Mols passt de bal zonder na te denken. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Montefusco rent richting de bal. Montefusco passt de bal zonder na te denken. Buselli geeft een lange en hoge pass. Colace rent richting de bal. Colace draait met de bal, schiet en ... Morales Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Lenka Karviná 0:2

75e minuut.
Polimena is nu in balbezit. Opelík probeert naar een medespeler te passen. Merchel geeft de bal voor. Colace rent richting de bal. Colace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opelík speelt de bal door. Picoli is nu in balbezit. Colace onderschept slim de pass. Colace schiet op doel. Morales Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Merchel passt de bal zonder na te denken. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picoli. Picoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 55%, Lenka Karviná 45%.
FC Celtic Mejto - Lenka Karviná 0:2