Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer FC Lobzy -Sv.Anna
moje Tactiek 5off
34% Balbezit 66%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
22.6 gemiddelde waardering 45
waardeloos Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:1

7e minuut.
Poortvliet passt de bal in één keer door. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vukalović de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vukalović rent richting de bal. Peñaranda is nu in balbezit. Zubal rent richting de bal. Vukalović onderschept slim de pass. Vukalović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Andrienko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda geeft een hoge lob. Kefaloukos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:2

27e minuut.
Andrienko rent richting de bal. Andrienko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kefaloukos de bal. Poortvliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet haalt uit met een fantastische trap. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:3

36e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda is nu in balbezit. Vukalović is nu in balbezit. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:4

38e minuut.
Mihoč geeft de bal voor. Zubal heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Buza is nu in balbezit. Buza geeft een hoge lob. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inguscio trapt de bal weg van het doel. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet verovert de bal door een tackle van achteren. Poortvliet schiet op doel. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:5

42e minuut.
Andrienko rent richting de bal. Andrienko speelt de bal door. Vukalović rent richting de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 72%, FC Lobzy -Sv.Anna 28%.
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:6

49e minuut.
de Deus geeft de bal voor. Inworp. Pool met een snelle inworp. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:7

51e minuut.
Peñaranda geeft de bal voor. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:8

66e minuut.
Poortvliet passt de bal zonder na te denken. Vukalović rent richting de bal. de Deus is nu in balbezit. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Parisio is nu in balbezit. Mihoč onderschept slim de pass. Mihoč passt de bal met de wreef. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pool neemt de hoekschop. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:9

77e minuut.
Bugla verovert de bal door een tackle van achteren. Bugla geeft de bal voor. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool passt de bal in één keer door. Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vukalović de bal. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:10

89e minuut.
Mihoč is nu in balbezit. Mihoč passt de bal in één keer door. Pool geeft een lange en hoge pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 66%, FC Lobzy -Sv.Anna 34%.
FC Kačer - FC Lobzy -Sv.Anna 0:10