Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto Beránci
Banan Tactiek Berry
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


6e minuut.
Giuliano met een sublieme pass. Chabert verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:1

9e minuut.
Inworp. Durango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano geeft de bal voor. Brachini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Morales Otero trapt de bal weg. Breslan probeert de bal met de borst te controleren. Roma speelt de bal door. Scarsi rent richting de bal. Scarsi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliano speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chabert kopt de bal weg. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:2

26e minuut.
Breslan is nu in balbezit. Breslan passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Valehrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

27e minuut.
Scarsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachini is nu in balbezit. Brachini probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Schefer passt de bal met de wreef. Kedev probeert naar een medespeler te passen. Durango heeft problemen om de bal te vangen. Durango geeft een lange en hoge pass. Brachini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Valve rent richting de bal. Giannelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valve. Valve krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Schefer geeft een lange en hoge pass. Scarsi geeft een lange en hoge pass. Chabert probeert de bal aan de voet te houden. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Valve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarsi met de inworp. Giannelli geeft de bal voor. Bùi Bình krijgt zijn hoofd ertegen. Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kedev verovert de bal door een tackle van achteren. Kedev geeft een lange en hoge pass. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:3

45e minuut.
Kedev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schefer met de inworp. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena schiet op doel. Valehrach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polimena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Breslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 59%, Beránci 41%.
FC Celtic Mejto - Beránci 0:3

55e minuut.
Merselj kopt de bal weg. Kedev geeft een hoge lob. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Morales Otero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:4

57e minuut.
Durango geeft een hoge lob. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breslan. Giannelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giannelli kan niet meer verder spelen. Samancı komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Durango met een sublieme pass. Giuliano met een sublieme pass. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:5

68e minuut.
Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš geeft de bal voor. Handoyo rent richting de bal. Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj draait met de bal, schiet en ... Valehrach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel. Valehrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Samancı met een sublieme pass. Scarsi is nu in balbezit. Scarsi passt de bal zonder na te denken. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brachini rent richting de bal. Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Samancı onderschept slim de pass. Samancı geeft een hoge lob. Bùi Bình maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 0:6

78e minuut.
Picoli kopt de bal weg. Daar is Dluhoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Breslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı onderschept slim de pass. Samancı geeft een hoge lob. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Giuliano speelt de bal door. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango passt de bal in één keer door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Samancı passt de bal in één keer door. Chabert rent richting de bal. Brachini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brachini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brachini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón is nu in balbezit. Rendón passt de bal in één keer door. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Beránci 1:6

90e minuut.
Giuliano passt de bal met de wreef. Durango is nu in balbezit. Durango geeft een hoge lob. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 66%, Beránci 34%.
FC Celtic Mejto - Beránci 1:6