Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci FC Celtic Mejto
Berry Tactiek Banan
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Stanko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schefer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vaněk geeft een hoge lob. Valve kopt de bal weg. Giannelli geeft een hoge lob. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Celtic Mejto 1:0

17e minuut.
Inworp. Durango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giuliano speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giuliano is nu in balbezit. Giuliano met een sublieme pass. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Celtic Mejto 2:0

35e minuut.
Vaněk geeft een hoge lob. Breslan kopt de bal weg. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ... Lynge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Celtic Mejto 2:1

41e minuut.
Polimena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Breslan de bal. Durango geeft de bal voor. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 48%, FC Celtic Mejto 52%.
Beránci - FC Celtic Mejto 2:1

47e minuut.
Kedev geeft de bal voor. Brachini kopt de bal weg. Picoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ... Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Morales Otero trapt de bal weg. Kedev kopt de bal weg. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Durango geeft een lange en hoge pass. Vaněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaněk geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Giuliano speelt de bal door. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình schiet op doel. Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valve met een sublieme pass. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 41%, FC Celtic Mejto 59%.
Beránci - FC Celtic Mejto 2:1