Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná FC Borek Maxx
lenka 1 Tactiek
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten uitstekend
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mols met de inworp. Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko geeft de bal voor. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Sršáň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kraśko speelt de bal door. Třebenický rent richting de bal. Pernak verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Sršáň bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ács verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel geeft een lange en hoge pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel. Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Borek Maxx 1:0

14e minuut.
Ács geeft de bal voor. Částka is nu in balbezit. Bianchi begaat een overtreding. Bianchi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zakopal is nu in balbezit. Pernak onderschept slim de pass. Pernak geeft de bal voor. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek passt de bal in één keer door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 43%, FC Borek Maxx 57%.
Lenka Karviná - FC Borek Maxx 1:0

47e minuut.
Zakopal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mols met een snelle inworp. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Částka speelt de bal door. Dusil rent richting de bal. Mols met een sublieme pass. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kraśko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plewa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Šifta is nu in balbezit. Šifta passt de bal met de wreef. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil rent richting de bal. Dusil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 51%, FC Borek Maxx 49%.
Lenka Karviná - FC Borek Maxx 1:0