Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel FC Lobzy -Sv.Anna
Normal Tactiek 5off
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Štefeček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Libra is nu in balbezit. Vukalović verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbálník is nu in balbezit. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Peñaranda passt de bal in één keer door. Daar is Poortvliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:1

20e minuut.
Poortvliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet passt de bal in één keer door. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cimbálník de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peñaranda passt de bal met de wreef. Pool rent richting de bal. Pool passt de bal in één keer door. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mihoč geeft de bal voor. Gavroš heeft problemen om de bal te vangen. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:2

27e minuut.
Vukalović passt de bal met de wreef. Pool is nu in balbezit. Pool passt de bal zonder na te denken. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:3

29e minuut.
Daar is Podomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Platón begaat een overtreding. Platón krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pool speelt de bal door. Mihoč met een sublieme pass. Vukalović probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool geeft een hoge lob. Daar is Tomala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:4

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peñaranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pool met een sublieme pass. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pool met de inworp. Mihoč geeft een hoge lob. Vukalović rent richting de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. Jandík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:5

43e minuut.
Patras speelt de bal door. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko passt de bal met de wreef. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Tomala kopt de bal weg. Daar is Libra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 86%, FC Lobzy -Sv.Anna 14%.
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:5

48e minuut.
Platón passt de bal zonder na te denken. Poortvliet geeft een lange en hoge pass. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. Jandík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet passt de bal met de wreef. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Jandík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:6

52e minuut.
Jandík probeert naar een medespeler te passen. Brejla heeft problemen om de bal te vangen. Pool probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mihoč is nu in balbezit. Mihoč geeft de bal voor. Cimbálník heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Patras rent richting de bal. Vukalović onderschept slim de pass. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Jandík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:7

61e minuut.
Libra rent richting de bal. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbálník is nu in balbezit. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:8

61e minuut.
Brejla speelt de bal door. Podomek rent richting de bal. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:9

67e minuut.
Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Andrienko rent richting de bal. Andrienko speelt de bal door. Vukalović rent richting de bal. Vukalović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Andrienko kopt de bal weg. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet speelt de bal door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel. Jandík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:10

70e minuut.
Brejla speelt de bal door. Podomek rent richting de bal. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štefeček de bal onder controle te krijgen. Jandík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Jandík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:11

74e minuut.
Kefaloukos heeft problemen om de bal te vangen. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet passt de bal met de wreef. Vukalović is nu in balbezit. Vukalović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Siboiu passt de bal met de wreef. Daar is Podomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu geeft een hoge lob. Vukalović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Andrienko de bal. Andrienko passt de bal zonder na te denken. Štefeček rent richting de bal. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft een hoge lob. Daar is Libra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Jandík bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pool neemt de hoekschop. Kefaloukos kopt de bal weg. Klungelig pakt Cimbálník de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:12

87e minuut.
Inworp. Andrienko met een snelle inworp. Vukalović geeft de bal voor. Kefaloukos maakt een snoekduik en kopt de bal. Jandík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 82%, FC Lobzy -Sv.Anna 18%.
FC Korbel - FC Lobzy -Sv.Anna 0:13