Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer Montera 75
moje Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.9 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Krzemionka passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 1:0

16e minuut.
Strobel geeft een lange en hoge pass. Gilewski rent richting de bal. Gilewski passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klempera passt de bal zonder na te denken. Hrom rent richting de bal. Strobel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hrom kan niet meer verder spelen. Kmoch komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 2:0

34e minuut.
Gilewski rent richting de bal. Martinec onderschept slim de pass. Barkamaitis onderschept slim de pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Daar is Gilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Dováděl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 3:0

40e minuut.
Nikodém bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Burčák is nu in balbezit. Além verovert de bal door een tackle van achteren. Além geeft een lange en hoge pass. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 4:0

45e minuut.
Drahkovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rožan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 24%, Montera 75 76%.
FC Kačer - Montera 75 4:0

47e minuut.
Fišer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzemionka met een snelle inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 5:0

65e minuut.
Klempera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bohnický komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cerman geeft de bal voor. Krzemionka kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Dováděl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker geeft een lange en hoge pass. Barkamaitis rent richting de bal. Barkamaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Montera 75 6:0

83e minuut.
Krzemionka passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Anliker is nu in balbezit. Anliker passt de bal zonder na te denken. Potier speelt de bal door. Barkamaitis rent richting de bal. Barkamaitis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 28%, Montera 75 72%.
FC Kačer - Montera 75 6:0