Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx FC Celtic Mejto
Attack Tactiek Banan
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass. Sitarčík probeert de bal aan de voet te houden. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jiráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiráň geeft de bal voor. Gočár kopt de bal weg. Harák bereikt de bal nog maar net als eerste. Harák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bačo niet meer kan verder spelen. Sršáň komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Polimena is nu in balbezit. Polimena passt de bal in één keer door. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Sršáň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Šváblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kukkamo speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal in één keer door. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj schiet op doel. Sršáň bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Celtic Mejto 0:1

30e minuut.
Šváblík rent richting de bal. Šváblík probeert naar een medespeler te passen. Libich bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj onderschept slim de pass. Merselj schiet op doel. Sršáň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Šváblík rent richting de bal. Polimena onderschept slim de pass. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gočár is nu in balbezit. Gočár passt de bal in één keer door. Schefer rent richting de bal. Harák verovert de bal door een tackle van achteren. Harák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón met een sublieme pass. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 68%, FC Celtic Mejto 32%.
FC Borek Maxx - FC Celtic Mejto 0:1

49e minuut.
Valve met een sublieme pass. Rendón is nu in balbezit. Šváblík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rendón moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rendón kan niet meer verder spelen. Tullius komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Picoli geeft een hoge lob. Tullius heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šváblík. Šváblík krijgt een gele kaart. Polimena kopt de bal weg. Libich rent richting de bal. Diaconu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diaconu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sitarčík geeft een lange en hoge pass. Harák kopt de bal weg. Svatý rent richting de bal. Svatý haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Borek Maxx - FC Celtic Mejto 1:1

71e minuut.
Šváblík met een sublieme pass. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš probeert naar een medespeler te passen. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Sršáň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Šindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler geeft een hoge lob. Želivka kopt de bal weg. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár draait met de bal, schiet en ... Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dluhoš heeft problemen om de bal te vangen. Harák rent richting de bal. Harák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Celtic Mejto 2:1

84e minuut.
Valve geeft de bal voor. Šváblík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tullius. Tullius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 56%, FC Celtic Mejto 44%.
FC Borek Maxx - FC Celtic Mejto 2:1